Boka din kurs / paddling här:
Nedan hittar du planerade kursdatum för varje kurs / paddling. Boka direkt genom att fylla i uppgifterna.
Vi lägger till nya datum allt eftersom paddlingstillfällena blir fullbokade så hittar du inte ett datum som passar dig, eller är ni en större grupp som vill paddla, höra av dig till oss så försöker vi ordna med ett tillfälle som passar!
Efter bokning får du en bokningsbekräftelse per e-mail med all praktisk information.
Se alla kurser i datumordning här>>

Välj kurs:
Välj tid och datum: Loading...
   
Antal personer:
Förnamn:
Efternamn:
Adress:
Postnr:
Ort:
E-mailadress:
Mobilnr:
Om du har ett presentkort / värdebevis på paddlingen, fyll i nummer / id här:*
Annan information eller önskemål:
Skriv in följande tecken i rutan till höger
CAPTCHA Image
Värdebevis koder
Fyll i boxnummer och säkerhetskod. Tar du del av andra erbjudanden ange detta i boxen för Annan information. - Obs! Glöm inte att ta med dig värdebeviset till paddlingen!

Bokiningspolicy
När du gör en bokning online får du en bokningsbekräftelse till den e-mail adress som du anger. Om den inte kommer fram kolla även skräpposten. En vecka efter det att du mottagit bokningsbekräfteslen ska din bokningsavgift vara betald. Senaste en vecka innan paddlingen / kursen ska hela beloppet för paddlingen vara betald, då är också bokningen bindande och kan inte ändras. Skulle kunden efter detta trots allt vilja byta datum för paddlingen / kursen tar vi ut en ändringsavgift om 100 kr per person. Avbokning måste ske skriftligen till ram@ramsilwal.com senast 1 vecka innan paddlingen / kursen. Avbokning som sker närmare inpå eller eller no-show debiteras med avgift på 300 kr per person.

Hantering av information
Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina uppgifter. Den nya dataskyddsförordningen GDPR, gör det tydligare vilka rättigheter du har som kund, och vilka skyldigheter vi har som företag. Bland annat att du har rätt att begära information om behandlingen av dina personuppgifter och att du har rätt att tacka nej till att fortsätta motta vår direktmarknadsföring.
- Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss!